22.4.2015 Itsetunto voi olla ihmisellä kadoksissa tai lyötynä alas. Jumala rakastaa meitä niin että antoi poikansa joka korjaa itsetunnon ja pelastaa. Evankeliumissa on voima! Ihminen joka haluaa kuulla saa  siunauksen ja tiedon. Vastaan ottamalla evankeliumin Jeesus lähettää hänet viemään sanomaa eteenpäin. Lupaus on annettu kaikille.(menkää kaikkeen maailmaa ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Jumalan sanasta tulee itsetuntomme mittari.


30.11.2014 JEESUS ON SAMA EILEN, TÄNÄÄN JA IANKAIKKISESTI. Eduskunnalla takana rankkoja päätöksiä,jotka uhmaa Jumalan asetuksia. Venäjä aiheuttaa levottomuutta ihmisten mielissä. Kuitenkin lyhkäisesti sanottuna sanoma Jeesuksesta ei ole kadonnut mihinkää. Hän on edelleenkin ihmisten pelastus. Hän on sama :hyvänä aikana -pahana aikana. Vaikka minkälainen pahuus lisääntyisi lähellämme,Hän on pelastus. SEKÄ HYVÄNÄ AIKANA. Hyvyydelläkin on puolensa,esim.valtion tekemät moraalisesti hyvät päätökset ei pelasta ihmistä. Jeesuksen vastaanottaminen henkilökohtaisesti pelastaa,ja siinä pelastuksessa on todellinen TULEVAISUUS JA TOIVO.
26.8.2014 Uskossa menestyy kun on siinä tosissansa. Alkutaipaleen risukosta selviää,keskitaipaleen iskujenvaihdosta selviää,loppuvaiheen hyökkäyksistä selviää,kun on tosissaan. Mitä on olla tosissaan? Omana itsenään uskoa Jeesukseen ja hänen lupauksiinsa,vaikka joskun tuntuisi, että minussa ei ole olemassa uskoa edes näön vuoksi. Usko antaa vilpittömän sydämen jonka kanssa on helppo jatkaa matkaa,Hän pitää lupauksensa.